Veel ambtenaren zijn best tevreden met hun huidige baan. Toch hebben ze de behoefte om verder te kijken naar wat er nog meer mogelijk is. Sommige ambtenaren zijn zelfs in de positie dat ze 'betaald ongelukkig' zijn. Dat gun je niemand. Het is lastig om in de drukte tijd vrij te maken en op onderzoek uit te gaan. En, wat wil je dan precies? Je wilt ook niet meteen je opgebouwde zekerheden over boord zetten. Er zijn genoeg zaken die je kunnen tegenhouden om in actie te komen.

                                                                                                  

Het programma 'Publieke Helden' geeft een handige structuur en biedt steun waardoor je in beweging en tot verniewing komt.

Publieke Helden is een leer- en mobiliteitsprogramma specifiek voor ambtenaren. Deelnemers herontdekken talenten, competenties en kwaliteiten en zetten deze in bij een tijdelijke opdracht binnen een andere overheidsorganisatie. Het gaat om leren en vooral heel veel samen doen.

Als manager ben jij begaan met de ontwikkeling van jouw medewerkers. Jij gunt het hun om geprikkeld te worden en om in beweging te komen. Hiermee verbreden zij hun horizon en jij bevordert de arbeidsmobiliteit van jouw team. Altijd nieuwsgierig geweest wat er op de werkvloer gebeurt als er tijdelijk een nieuwe collega meedraait? Dan is Publieke Helden een mooie kans om te experimenteren.

Hoe het werkt? Je meldt een medewerker aan en twee klussen. Deze klussen worden gematcht aan een deelnemer in de groep. Intrinsieke motivatie en beschikbaarheid is hierdoor gegarandeerd, je hebt tijdens de looptijd van het programma geen capaciteitsverlies. 

 Download hier het programma Publieke Helden

Download hier het inschrijfformulier

Vragen? Neem contact op

Je kunt altijd vrijblijvend even met ons sparren en extra informatie opvragen.