Twan Melis, Stichting Achmea rechtsbijstand, adviseur leren & opleiden

"Adviseren met Lef: één van de best scorende trainingen in ons leeraanbod"

Het vraagstuk: Stichting Achmea Rechtsbijstand zocht naar een training die onze juristen helpt om met lef te adviseren. Onze klanten vragen namelijk om een adviseur die een duidelijke oplossing voorstelt die past bij de situatie, belangen, emoties en wensen van de klant. Als organisatie dagen we onze medewerkers uit om te blijven leren, om onze klanten steeds beter te helpen. Maar hoe stimuleer je nieuw gedrag? Veel collega's willen graag, maar durven niet zo goed.

Zo kwam ik in contact met Lennert. Hij bleek super gepassioneerd over het onderwerp. Hij begreep onze leervraag snel en deed een origineel en inspirerend voorstel.

Bij de uitvoering van de trainingen bleek Lennert een ontwapenende en inlevende trainer. Omdat het onderwerp zeer persoonlijk is, kwamen er veel emoties naar boven. Lennert wist hier uiterst kundig en discreet mee om te gaan. Dat zorgde voor een veilige sfeer waarin veel geleerd werd. Tegelijkertijd behoudt Lennert goed de regie en is hij confronterend wanneer het nodig is.

Het resultaat: Dit alles zorgt ervoor dat de training 'Adviseren met lef' enorm wordt gewaardeerd. Uit de evaluaties blijkt zelfs dat het één van de best scorende trainingen in ons leeraanbod is!

Daarnaast ervaar ik Lennert als een betrouwbare en flexibele partner die echt met je meedenkt. Hij verrast je positief en zoekt continu naar verbetering.