Versterken vitaliteit en werkplezier van ervaren professionals

Hoe zorg je voor vitale en productieve medewerkers? Iedere manager en HR-professional weet dat het belangrijk is dat (zowel jonge als oudere) medewerkers gedurende hun loopbaan gezond en productief blijven werken. Daarom staat duurzame inzetbaarheid van medewerkers bij veel organisaties hoog op de beleidsagenda. Maar, hoe vergroot je duurzame inzetbaarheid en de employability van medewerkers? Het is belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden, zo voorkom je het risico op uitval van medewerkers en bijkomende hoge kosten. 

Met Vitale Helden ontwikkel je een gezonde mindset. Het programma 'Vitale Helden' is speciaal voor professionals met recente vitaliteitsklachten en de zogenaamde 'topsporters' binnen de organisatie. Denk hierbij aan medewerkers met drukke en intensieve functies zoals directieleden, directeuren en projectmanagers. Zij willen een topprestatie leveren en zullen zich als topsporten moeten gedragen, 24/7.

Het programma 'Vitale Helden':

 ·        Versterkt persoonlijke regie op vitaliteit en werkplezier.

·        Creëert een cultuur waar aandacht voor vitaliteit een teken van professionaliteit is.

·        Versterkt de saamhorigheid en samenwerking.

Ook een vitale cultuur organiseren?

 

Hellweek: 7 dagen die je leven veranderen!  

Voor managementteams organiseren we op verzoek een 'Hellweek'.
Zo doorbreek je in korte tijd een aantal patronen waardoor je met meer focus, daadkracht en vitaliteit verder kunt gaan.

Meer informatie over de Hellweek